Waar zit jouw geluk.

Wat is voor jou gelukkig zijn? Wat zie ik dan aan je 

 • Ga eens terug naar situatie in je leven dat je je gelukkig voelde,
 • wat deed je toen?
 • Wat geeft jou balans en rust?

 

Het risico dat je loopt is dat je meer rust, ruimte, ontspanning en vreugde in je persoonlijke én in je professionele leven krijgt.

 

Benen tegen de muur
Als je je benen rechtop tegen de muur uitstrekt krijgt je bloedtoevoer een boost. Deze houding werkt ook heel goed tegen stress, angst en slapeloosheid. Blijf gerust 5 minuten in deze houding liggen, je zult zien dat je je daarna als herboren voelt. Focus je ook op je ademhaling en houd je niet bezig met hoe gek het eruit ziet.

Schrijf op waar je dankbaar voor bent
We staan vaak stil bij allerlei zaken die misgaan. En de zaken die we goed gedaan hebben of de leuke dingen die ook gebeuren, raken we al snel uit het oog. Wat zonde is, want juist op de mooie dingen in het leven wil je eigenlijk je aandacht vestigen. Houd deze bij in een dagboekje en schrijf dagelijks 3 dingen op waar je die dag dankbaar voor was. Dat kan zijn een fijn gesprek met een vriendin, een lachbui met je kids, een welgemeend compliment van je partner of een kopje koffie thuis in de zon. Alle dingen waar jij gelukkig van wordt. En wees vanaf nu wat trotser op jezelf. Je zult zien dat je het eigenlijk hartstikke goed doet ondanks deze stressvolle periode.

Doe je telefoon uit of beperk social media
Je hoeft niet 24/7 bereikbaar te zijn en al helemaal niet 24 uur bezig te zijn met social media. Je mobiele telefoon en social media werken namelijk behoorlijk tijdrovend en daarnaast je kunt er behoorlijk wat stress van krijgen. Je zult zien dat je rustiger bent wanneer je niet continue met je beeldscherm vereeuwigd bent.

Luister naar muziek of een podcast
Of podcasts! Luister naar iets waar jij blij van wordt. Sommige nummers werken enorm goed op onze gemoedstoestand en podcasts werken erg inspirerend. Ik vind het heerlijk tijdens het opruimen, wasjes draaien of tijdens een wandeling. Een aantal positieve woorden of lekkere muziek kunnen namelijk veel goeds met je doen.

 

Ga eerder naar bed of sta eerder op
Extra slaap doet wonderen voor onze geest en voor het lichaam. Eerder naar bed gaan is vrijwel altijd een super idee. Daarnaast is iets eerder opstaan ook heerlijk, want daardoor zorg je ervoor dat je je dag net wat rustiger begint en misschien net even een uurtje echt voor jezelf hebt. Zeker nu we allemaal thuis zijn. + toevoeging Ayurvedische tijd.

 

Waar genezing her-connectie, her-verbinding  met het leven zelf was, ziekte was onwetendheid over het diep menszijn, gedeeltelijk of helemaal afgesneden zijn van , je hart, je ziel , Purusha, het Leven.

 

Tijdens ons leven maken we allemaal dingen, positieve als negatieve. zoals in onze opvoeding, op school en werk. Trauma's en zelfkritiek,  Onderweg raken we gepokt en gemazeld en raken we ook onze verbinding of delen met ons kern kwijt. Dit kunnen zijn pijnlijke situaties, angsten en stress waardoor we het contact verliezen met delen van ons.

Tijdens deze sessies gaan we kijken naar onze verlangens, hoe zou jij het liefste willen leven.

Daarnaast gaan we kijken naar jouw verbindingen en deze waar nodig herstellen. Het gaat om de verbinding met je lichaam, je hart, je ziel, je gevoel, je intuitie, en het grotere geheel. Ook gaan we kijken naar de relaties met je ouders. Om zo helemaal bij jezelf uit te komen.

 

Lichaam --> massage, ademhaling

Hart --> opstellingen, hartcoherentie, naar binnen gaan

Ziel --> opstellingen

Gevoel --> naar binnen gaan

Intuitie --> opstellingen

Het grotere geheel --> hoe zie je dat....

Vader en moeder --> opstellingen

 

 

 

Van hoofd naar hart

 

Vitaliteit en bewustzijn.

Door weer bij jezelf uit te komen...

Bewust zijn, bewust leven. We leven vaak op de automatische piloot maar door je bewust te worden heb je een keuze en kun je het anders gaan doen.

 

Ik maak gebruik van de volgende technieken:

 • human design
 • hartcoherentie
 • ochtendritueel, hoe start jij de dag?
 • systemisch coachen
 • tafelopstellingen
 • op je plek staan
 • een loseindje
 • Touch of Matrix
 • Ayurveda
 • liefde voor jezelf (zelfliefde) en zelfzorg

 

Mijn praktijk:

* ademhaling (Wim Hof methode?)

* visie dr. Juriaan

* doTerra 

* ontstressen AB

 

* Van hard werken naar ontspannen werken

 

 

 
© 2020  Vitaliteit & Bewustzijn by Sieta
Powered by JouwWeb

Je bent ingelogd Bewerk deze pagina »

 

Ochtendritueel

Massage: onverdeelde aandacht voor jou

 

Zelf heb ik een workshop over je plek innemen gegeven.

In het leven, je lichaam, je familie.

In relatie tot je bedrijf, de markt, geld, het ondernemerschap en succes.

 

Door wie? Ik heet Sieta Kluin. Het is mijn missie om mensen te begeleiden om te worden Wie ze Zijn. Dat is een veelgehoorde slogan, maar het is wel precies waarom het gaat. Worden wie jij in essentie bent.

Welke werkvormen/methodes in mijn eigen proces het beste hebben gewerkt en waar ik blij van word en energie van krijg, komen samen in deze coaching. 

Ik heb verschillende functies gehad bij de overheid en in het bedrijfsleven. Naast mijn werk heb ik opleidingen gedaan op het gebied van therapie, waaronder een 4-jarige therapeutenopleiding, coaching, loopbaanbegeleiding, systemisch werken, Mindfulness, creativiteit en lichaamsbewustzijn. 

 

De basis van waaruit ik werk:

Dit is mijn geheim.

Het is heel eenvoudig: alleen met je hart kun je goed zien. 

Het wezenlijke is onzichtbaar voor de ogen.

Uit ‘De kleine prins’ van Antoine de Saint- Exupéry

 

 

Persoonlijk leiderschapscoach

 

Heling vindt plaats als alles wordt gezien en erkend; het mooie, het pijnlijke of nare,  en ook dat wat zo graag had gewild maar er niet is, hoe graag je dit ook had gewild. Door dit te zien en te erkennen, ontstaat er een innerlijke rust en vrede die de weg vrijmaakt voor een gelukkig(er) leven.

 

We zijn als voelers geboren en door het leven tot denkers geworden/gemaakt.