Ik heet Sieta Kluin. Ik help je te herinneren wie je werkelijk bent. Leven wie je bent. Je missie/roeping of verlangens wakker maken, samen onderzoeken waar jij van aangaat en echt blij van wordt. En dat wat in de weg staat transformeren.

 

Na een diepe interne crisis ben ik op zoek gegaan naar de oorzaak. Ik ben therapie- en coachingssessies en verschillende opleidingen gaan volgen. Ik heb veel gehad aan opstellingen/systemisch coachen, lichaamswerk, bewustzijnsoefening en het afronden van losse eindjes, onverwerkte dingen uit het verleden. Ik ervaar nu zoveel meer innerlijke rijkdom en vrijheid dan voor de crisis.

 

Ik heb verschillende functies gehad bij de overheid en in het bedrijfsleven. Daarnaast heb ik opleidingen gedaan op het gebied van therapie, een 4-jarige therapeuten opleiding, coaching, loopbaanbegeleiding, systemisch werken, Mindfulness, creativiteit en lichaamsgerichte coaching. Mijn inspiratie vind ik in ontmoetingen met mensen, trainingen & workshops, in boeken, in de natuur én in het leven zelf.

 

Ik kan genieten van een latte macchiato, een dag wandelen in de natuur en in de natuur zijn, onverwachte ontmoetingen en fietsen langs de Vecht.


De tekst van de kleine prins, is de basis van waaruit ik werk.

 

Dit is mijn geheim. Het is heel eenvoudig: alleen met je hart

kun je goed zien. Het wezenlijke is onzichtbaar voor de ogen.

Uit ‘De kleine prins’ van Antoine de Saint- Exupéry