Ik heet Sieta Kluin.

De kern van mijn werk is om mensen te helpen/begeleiden om weer bij hun essentie en verlangens te komen. Om vervolgens van daaruit te leven ipv leven vanuit het hoofd, patronen, Moeten, overleven...

Je missie/roeping of verlangens wakker maken, samen onderzoeken waar jij van aangaat en echt blij van wordt. En alles wat in de weg staat transformeren.

 

In mijn eigen ontdekkingstocht en soms zoektocht om bij mijn essentie te komen hebben de volgende werkvormen voor mij het beste gewerkt, o.a.  opstellingen/systemisch coachen, bewustzijnsoefeningen,  Human Design, afronden van losse eindjes en lichaamsgerichte coaching.

Ik heb veel inzichten gekregen en er is veel veranderd. Deze werkvormen gebruik ik nu zelf m'n coaching. 

 

Ik heb verschillende functies gehad bij de overheid en in het bedrijfsleven. Naast mijn werk heb ik opleidingen gedaan op het gebied van therapie, waaronder een 4-jarige therapeuten opleiding, coaching, loopbaanbegeleiding, systemisch werken, Mindfulness, creativiteit en lichaamsgerichte coaching. 

 

Mijn inspiratie vind ik in ontmoetingen met mensen, trainingen & workshops, boeken, in de natuur én in het leven zelf.

 

Ik kan genieten van een echte latte macchiato, een dag wandelen in de natuur en in de natuur zijn, onverwachte ontmoetingen en fietsen langs de Vecht.


De tekst van de kleine prins, is de basis van waaruit ik werk.

 

Dit is mijn geheim. Het is heel eenvoudig: alleen met je hart

kun je goed zien. Het wezenlijke is onzichtbaar voor de ogen.

Uit ‘De kleine prins’ van Antoine de Saint- Exupéry