Naast mijn praktijk werk ik freelance als reïntegratiecoach voor Via Lusanne. Ik begeleid WerkFit- en 2e Spoortrajecten in Amsterdam en in Bussum.

 

In deze trajecten bekijken we wat je nodig hebt om weer richting de arbeidsmarkt te gaan en welk werk het beste past bij jouw drijfveren en kwaliteiten. Via Lusanne is gespecialiseerd in HSP en burn-out. Je kunt jouw traject zelf samenstellen. De coach van jouw keuze is je vaste aanspreekpunt, daarnaast kun je sessies doen bij andere coaches uit het team die hun specifieke aanbod en expertise hebben. 

Naast persoonlijke gesprekken kunnen creatieve werkvormen, spelvormen, (familie)opstellingen en lichaamsgerichte coaching deel uitmaken van het traject. De coaching kan zowel face-to-face als telefonisch.

 

Zicht op je kwaliteiten en motivatie

Door een burn-out heb je misschien minder zelfvertrouwen. In het traject kijken we daarom naar je sterke kanten en kwaliteiten en wat je te bieden hebt. We helpen je helder krijgen waar je blij van wordt en van welk werk je energie krijgt. We leren je om je grenzen te voelen en bewaken en om in balans te blijven. We proberen je in beweging te krijgen met een stage of vrijwilligerswerk in een richting die bij jou past.

 

Kennismaken 

Heb je interesse in Via Lusanne? Neem contact op voor een (telefonische) kennismaking en om de mogelijkheden te bespreken.  Mail naar info@vialusanne.nl of bel 06-55629900. Of lees verder op de website www.vialusanne.nl