De afgelopen periode heb ik in korte tijd meerdere opstellingen bij Sieta gedaan. We hebben aan verschillende thema's gewerkt. Er is zoveel opgeruimd en het geeft zo'n ruimte. Dit had ik jaren eerder moeten doen.

Margriet B., manager

 

Sieta is een zeer goede en ervaren begeleidster van alle soorten Opstellingen. Ze is zowel doortastend als fijngevoelig en registreert heel zuiver wat er gebeurt in de dynamiek van de Opstelling. Ze is goed afgestemd, reageert adequaat op wat zich aandient en heeft daarnaast veel compassie en begrip voor de cliënt.
Astrid C., coach

Ik heb verschillende issues uit m'n leven opgesteld, wat een verademing! Het is zoveel meer effectief dan de gesprekken die ik met een psycholoog heb gevoerd. Ik heb grote sprongen gemaakt. Ik zeg: Doen!
Anna P., coach

Vanochtend een opstelling bij Sieta gedaan. Wat een bijzondere ervaring! Het gaf mij nieuwe inzichten over hoe ik sta ten opzichte van werk, mijn leven naast werk, mijn bedrijf. Een aanrader voor iedereen die dit voor zichzelf ook duidelijker wil krijgen!
Ghislaine C., social media deskundige

 Ik was verrast hoe duidelijk mijn vraagstuk werd door de opstelling. De dynamiek die bij mijn bedrijf en klanten speelt, kwam echt naar boven. Het stelde me in staat inzicht te krijgen in de huidige situatie en keuzes te maken qua strategie voor mijn bedrijf. Ik nam de inspiratie mee in het formuleren van nieuwe kwalitatieve en kwantitatieve bedrijfsdoelstellingen. Ik kan het dus iedereen aanraden, of het nu voor een privé of zakelijk vraagstuk is. Het opstellen geeft naar mijn ervaring altijd inzicht en Sieta begeleidt dit op een professionele, prettige manier.
Michel L.,  
eigenaar + Zin: effectief succes en overwaarde delen voor mensen en teams'​​ 


Ik ben weer verrast over de waardevolle inzichten die ik hierdoor heb gekregen. Het heeft me geholpen scherper te krijgen wat ik te doen heb. Bovendien lijkt er wel iets in mij te zijn geschoven waardoor ik de volgende dag de energie in mezelf voelde om datgene op te pakken wat ik telkens maar uitstelde.
Sieta haar begeleiding was afgestemd, hielp me om de tijd te nemen en nog meer te voelen. Ook heb ik het als heel fijn ervaren wat en hoe ze informatie inbracht van wat zij voelde door zichzelf op te stellen. Dankjewel!

Lars L., coach